محل تبلیغات شما

    موانع ارائه دفاتر تجاری

چنانچه ارائه دفاتر تجاری به دادگاه علاوه بر امکان رسیدگی به مورد دعوی ، موجب فوت یا به مخاطره افتادن منفعت یا منافع دیگری می شود . یا اظهار علنی آن بر خلاف نظم یا عفت عمومی یا مصالح عامه یا حیثیت اصحاب دعوی یا دیگران باشد ( به استناد ماده 211 قانون )
آیین دادرسی، رئیس دادگاه یا دادرس یا مدیر دفتر دادگاه از جانب او در حضور طرفین آنچه را که لازم و راجع به مورد اختلاف است را خارج نویسی می نماید .
همچنین چنانچه دادگاه به تمام دفتر نیاز نداشته باشد در این صورت ارائه تمام دفتر به دادگاه لازم نیست و فقط همان جزء به خصوصی از آن که راجع به مورد اختلاف است باید خارج نویسی شود .

    مدت زمان قانونی نگاهداری دفاتر تجاری

گر چه قانون تجارت ایران مدت زمان خاصی برای نگاهداری دفاتر تجاری تجویز ننموده است لیکن بنا به عرف این مدت متاثر از مفاد بند 11 قانون تجارت فرانسه که مدت نگهداری دفاتر رومه ، دارایی و مراسلات و صورت حساب ها را 10 سال تعیین نموده است ، همین مدت در ایران نیز متداول گردیده است .
به موجب قانون تجارت تاجر موظف است دفاتر تجاری هر سال را تا 10 سال بعد نگاه دارد چنانچه در ماده 13 قانون تجارت منعکس است ، " کلیه معاملات و صادرات و واردات در دفاتر مذکوره فوق باید به ترتیب تاریخ در صفحات مخصوصه نوشته شود . تراشیدن و حک کردن و همچنین جای سفید گذاشتن بیش از آنچه که در دفتر نویسی معمول است و در حاشیه و یا بین سطور نوشتن ممنوع است و تاجر باید تمام آن دفاتر را از ختم هر سالی لااقل تا 10 سال نگاه دارد ".

شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت مهندسی مشاور

مدیران تصفیه و وظایف و اختیارات آن ها

نامه عدم فعالیت شرکت

دفاتر ,مدت ,دادگاه ,ارائه ,دفتر ,سال ,دفاتر تجاری ,قانون تجارت ,به مورد ,مدت زمان ,10 سال ,زمان قانونی نگاهداری ,ارائه دفاتر تجاری ,موانع ارائه دفاتر

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شخصی فروشگاه اینترنتی خرید و فروش تبلت و گوشی ارزان قیمت تدریس آنلاین و حضوری ریاضی دبیرستان و دانشگاه نمایندگی نجف آباد Ora's site درباره خودم ودوستان وبلاگ در خصوص پرسش مهر 97می باشد riewordsetsde همسفران نمایندگی پاکدشت فناوری و دیجیتال